Rietta

Werkwijze

Graag maak ik kennis met jou en jouw bedrijf in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Ik kom hiervoor graag naar je toe, maar als het praktischer is om dit via Skype/Zoom of de telefoon te doen, is dat natuurlijk ook prima. Ik vind het belangrijk om te weten waar jij voor staat en wat jouw wensen, dromen en doelen zijn voor jouw bedrijf. Als ik denk dat ik echt iets voor jou kan betekenen en jij het vertrouwen hebt in mij en mijn diensten ga ik aan de slag voor een passende offerte. Hierin leg ik de gemaakte afspraken vast. Als we beiden akkoord zijn, kan onze samenwerking starten. Dit is al mogelijk vanaf 1 uur per week maar ook op projectbasis, net wat er nodig is voor jou en jouw onderneming.

Voordelen van werken met een virtual assistant

Samenwerken met mij heeft diverse voordelen:

  • Door werk uit handen te geven, heb jij meer tijd om je te richten op jouw onderneming en cliënten;
  • Je betaalt alleen de uren die daadwerkelijk gewerkt worden;
  • Je bespaart op operationele kosten, want ik heb mijn eigen werkplek en laptop;
  • Omdat ik niet in vaste dienst ben, bespaar je onder andere op hoge salariskosten (maar ook op pensioen, ziektegeld en reiskosten);
  • Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied;
  • Heb jij een piek qua werkzaamheden in jouw onderneming of een bijzonder project waarin je hulp nodig hebt, ik ben flexibel beschikbaar dus kan meebewegen met jouw behoefte.
Rietta

Elke opdracht en opdrachtgever is uniek, daarom werk ik graag met een offerte op maat.

Mijn standaard uurtarief is € 50,00 (excl. BTW).