Een website laten maken die direct aanspreekt?

Ben je een startende ondernemer en wil jij de passende website laten maken voor jouw dienst of product. Of misschien ben je een ervaren ondernemer, en heb je al een goed werkende website, maar wil je die website nu optimaliseren. Het is erg belangrijk om te zorgen dat je website perfect aansluit bij je bedrijf, en de doelgroep die je wilt bereiken. Ik help je daar graag bij. Met mijn ervaring in het bouwen of aanpassen van WordPress websites, kan ik ervoor zorgen dat je website laten bouwen zorgeloos verloopt. Zo is je nieuwe site zeer gebruiksvriendelijk en spreekt deze je gewenste doelgroep aan. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Waar moet je op letten als je een website laat maken

Voordat je jouw website door iemand laat bouwen, is het slim om een aantal duidelijke wensen voor je website op papier te zetten. Voor jezelf, omdat het fijn is om te weten wat je ongeveer wilt, maar vooral ook voor de websitebouwer. Bij deze wensen kun je bijvoorbeeld denken aan een kleurenpalet, welke gegevens er op de website te vinden moeten zijn en de manieren waarop je klanten contact met je op kunnen nemen. Tijdens ons eerste gesprek zullen we veel van deze wensen nog een keer gezamenlijk doornemen. Naast het nieuwe uiterlijk van je website, zorg ik er natuurlijk ook voor dat je website optimaal presteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website en de veiligheid. Door middel van mijn persoonlijke werkwijze gecombineerd met mijn technische kennis, is het resultaat een professionele website die goed aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Website laten maken

Je website laten maken door Variëtta

Ik, Riëtta, woon en werk in Katwijk. Hierdoor ben ik werkzaam als websitebouwer in Leiden, Den Haag en Amsterdam. Als virtual assistant help ik ondernemers op weg. In mijn werk wil ik graag mijn creativiteit en kennis met andere ondernemers delen, zodat jij kan groeien met jouw bedrijf. Mijn ervaring in het maken en optimaliseren van websites voor ondernemers, zorgt ervoor dat jij de zichtbaarheid van je bedrijf online kan vergroten. Ik ben een echte doorzetter, ik stop niet voor het gewenste resultaat behaald is.

Andere diensten van Variëtta

Naast mijn diensten als websitebouwer, voor onder andere een website laten maken, kun je mij ook inschakelen voor andere online diensten. Als virtueel assistent kan ik je bijvoorbeeld goed helpen bij je social media marketing, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, Social media berichten en blogteksten. Wil je uiteindelijk je Social media toch liever zelf doen, dan raad ik mijn "Ondernemers Insta Boost" aan. Dit is een 1-op-1 Instagram cursus, waarin ik je leer hoe je jouw Instagram account kunt gebruiken voor marketing doeleinden. Neem contact op, ik laat je in dit vrijblijvende gesprek graag zien wat ik voor andere klanten heb kunnen bereiken en wat ik voor jou kan doen.