Wat anderen over Riëtta zeggen

Chantal Mos

~ Smile in Style ~

Deskundig en professioneel, zo zou ik Riëtta willen omschrijven.

Ik had het geluk dat Riëtta op mijn pad kwam om mijn website te bouwen, mij goed advies te geven over mijn social media kanalen en volop tips om mijn bedrijf naar een next level te brengen.

Haar vermogen om je, je eigen keuzes te laten maken maar tegelijk de regie in handen te houden is ongeëvenaard. Ze is een harde werker, maar verliest het einddoel nooit uit het oog.

Riëtta is de beste investering binnen mijn bedrijf.

Ilse van Veldhuizen

~manager Zorg, Alrijne ziekenhuis~

Ik heb het geluk gehad om met Riëtta te mogen werken. Riëtta is lange tijd werkzaam geweest als managementassistent voor een grote groep zorgmanagers binnen het ziekenhuis. De kracht van Riëtta is dat zij meedenkt. Ze komt met oplossingen voordat problemen zich voordoen. Omdat ze proactief is heb je aan Riëtta ook een goede sparringpartner. Met haar organisatie sensitiviteit en enorme dosis humor past ze in elk team, binnen elke organisatie. Door haar heldere communicatie en goed georganiseerde werk schept ze orde in de chaos en zorgt ze voor overzicht in agenda’s, lopende projecten en dagelijkse werkzaamheden.

Ik gun iedereen een Riëtta!

Anita van Rijn

~ Anita's Beautiful Feet ~

Ik heb in 2020 bij Riëtta een workshop gevolgd over Instagram, heel leuk en leerzaam en zij weet zoveel over sociale media!

Wij hebben toen al gesproken over mijn verouderde website. Ik heb een afspraak gemaakt met Riëtta en mijn wensen met haar besproken en na 2 weken was mijn website online!!!!

Heel fijn om met Rietta samen te werken, heel professioneel en boordevol goede ideeën.