Social Media Marketing

Social Media is voor ieder bedrijf tegenwoordig onmisbaar. Misschien ben je een startende ondernemer, met nog maar weinig ervaring wat betreft social media marketing. Of misschien ben je een ervaren ondernemer, maar valt het beheren van je Social media kanalen je zwaar. Aan het begin zag je groei in volgers, maar om de één of andere reden is dit stil komen te liggen of komen er maar weinig nieuwe volgers bij. Ik help je daar graag bij! Als virtual assistant kan ik je die zorgen uit handen nemen. Met mijn ervaring in het optimaliseren van Social media marketing, zorg ik ervoor dat je Social media aansluit bij je bedrijf en doelgroep. En door de Social media marketing van jouw bedrijf uit handen te geven, houd jij meer tijd over om je te richten op je bedrijf. Plan een vrijblijvend gesprek in. Tijdens dit adviesgesprek laat ik je zien wat ik voor jouw Social media marketing kan doen.

Wat houdt social media marketing in

Social media is onmisbaar, maar het is hard werken om online zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf. Ik kan je hierbij helpen. Onder social media marketing versta ik alles wat je kunt ondernemen om je bedrijf online zichtbaar te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kanalen als Instagram, Facebook en LinkedIn. Maar ook nieuwsbrieven, eventuele e-boeken of trainingsmateriaal horen bij de online marketing. Van de door jou aangeleverde informatie, creëer ik de mooiste teksten en visuals, zodat jouw Social media de uitstraling krijgt die jouw bedrijf verdient. Kwalitatieve content valt op bij mensen én wordt gedeeld.

Rietta

Social media marketing door Variëtta

Ik, Riëtta, ben werkzaam in de omgeving Leiden. Ik werk voor bedrijven in heel Nederland en met name in de randstad. Zo ben ik actief op het gebied van Social media marketing in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. We kunnen ons kennismakingsgesprek bij mij op kantoor inplannen of bij jou op de zaak. Ik neem graag de moeite om langs te komen en jouw bedrijf te leren kennen. Deze kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend en kan, indien gewenst ook telefonisch. Ik maak op basis van dit gesprek een persoonlijk plan voor jouw bedrijf. Benieuwd geworden? Neem contact op.

Website laten maken of Instagram cursus volgen?

Als verlengstuk op mijn diensten als virtual assistant, heb ik mijn eigen Instagram cursus ontworpen: de "Ondernemers Insta Boost". Dit is een 1-op-1 Instagram training, waarin ik je leer hoe je jouw Instagram account op een effectieve manier kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van je statistieken en het gebruik van hashtags. Daarnaast kun je door mij ook je website laten maken, en kan ik je helpen bij het onderhoud van je bestaande website. Staan jouw gewenste diensten hier niet bij? Neem dan gerust contact met me op, en dan bespreken we jouw specifieke wensen.