Social Media Beheer

Social Media is voor ieder bedrijf tegenwoordig onmisbaar. Misschien ben je een startende ondernemer, met nog maar weinig ervaring wat betreft social media marketing. Of misschien ben je een ervaren ondernemer, maar valt het beheren van je Social media kanalen je zwaar. Aan het begin zag je groei in volgers, maar om de één of andere reden is dit stil komen te liggen of komen er maar weinig nieuwe volgers bij. Ik help je daar graag bij!

Als virtual assistant kan ik je die zorgen uit handen nemen. Met mijn ervaring in het optimaliseren van Social media marketing, zorg ik ervoor dat je Social media aansluit bij je bedrijf en doelgroep. En door de Social media marketing van jouw bedrijf uit handen te geven, houd jij meer tijd over om je te richten op je bedrijf. Plan een vrijblijvend gesprek in. Tijdens dit adviesgesprek laat ik je zien wat ik voor jouw Social media marketing kan doen.

Rietta

Do it yourself

Je wilt graag starten met Social Media maar weet niet goed hoe en wat. In een kennismakingsgesprek van 1 uur via Zoom bespreken we jouw wensen. In dat gesprek plannen we een afspraak in voor de 1-op-1 Instagram training.

Na de kennismaking voer ik mijn Instagram Quick Scan uit op jouw Instagram profiel, hierin krijg je diverse tips en adviezen voor een strakke en duidelijke biografie.

Verder voer ik een uitgebreid hashtagonderzoek voor je uit. Ik lever je diverse sets hashtags die je in kunt zetten voor jouw onderneming.

Na de Insta Boost workshop kun jij, gewapend met de perfecte biografie en hashtagsets Instagram veroveren!

We doen het samen

Je wilt graag starten met Social Media maar weet niet goed hoe en wat. In een kennismakingsgesprek van 1 uur via Zoom bespreken we jouw wensen. In dat gesprek plannen we een afspraak in voor de 1-op-1 Instagram training.

Na de kennismaking voer ik mijn Instagram Quick Scan uit op jouw Instagram profiel, en voer mijn tips en adviezen direct door voor een strakke en duidelijke biografie.

Verder voer ik een uitgebreid hashtagonderzoek voor je uit. Ik maak diverse sets hashtags die we in kunnen zetten voor jouw onderneming.

In Canva maak ik 6 template ontwerpen voor zowel Instagram als Facebook. Jij levert maandelijks beeldmateriaal en teksten aan. Het beeldmateriaal verwerk ik tot mooie visuals en de teksten worden (indien nodig) geredigeerd). Ik plan 2 posts per week in op 2 Social Media kanalen op tijdstippen dat jouw volgers online zijn.

Rietta
Website laten maken

Ik doe het voor jou

Je wilt graag starten met Social Media maar weet niet goed hoe en wat. In een kennismakingsgesprek van 1 uur via Zoom bespreken we jouw wensen. In dat gesprek plannen we een afspraak in voor een content brainstormsessie.

Na de kennismaking voer ik mijn Instagram Quick Scan uit op jouw Instagram profiel, en voer mijn tips en adviezen direct door voor een strakke en duidelijke biografie.

Verder voer ik een uitgebreid hashtagonderzoek voor je uit. Ik maak diverse sets hashtags die we in kunnen zetten voor jouw onderneming.

In Canva maak ik 6 template ontwerpen voor zowel Instagram als Facebook. Jij levert maandelijks beeldmateriaal en input voor teksten aan. Het beeldmateriaal verwerk ik tot mooie visuals en de teksten schrijf ik voor je. Ik plan 3 posts per week in op 2 Social Media kanalen op tijdstippen dat jouw volgers online zijn.