Samenwerken

Waar kan ik jou mee helpen?

Social Media Beheer

Social Media is tegenwoordig onmisbaar voor elke onderneming. Maar het is hard werken om zichtbaarheid te creëren naast alles wat je al doet voor jouw onderneming. Laat mij je hierbij helpen!

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je doet het (na uitleg) zelf.
  • We doen het samen.
  • Ik neem het voor jou uit handen.

Alles is mogelijk.

WordPress Websites

Wil jij een WordPress website laten maken, perfect passend bij jouw dienst of product? Een website die klanten oplevert en er zo voor zorgt dat jouw bedrijf groeit?

Ik maak graag jouw WordPress website!

Contentcreatie en E-books

Heb jij voor jouw online training de teksten wel op een rijtje maar weet je niet hoe je deze in een professioneel werkdocument kunt gieten? Die ook nog eens invulbaar is op de computer?

Of wil je graag nieuwsbrieven versturen maar weet je niet hoe?

Ik doe het graag voor je!

Rietta

Ondernemers Insta Boost

Instagram is voor ieder bedrijf tegenwoordig onmisbaar. Maar het is hard werken om online zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf. Misschien ben je een startend ondernemer, en heb je weinig tot geen ervaring met Instagram. Of ben je een ervaren ondernemer, die het beheren van een zakelijk Instagram account vooral als ingewikkeld ziet. Ik kan je helpen! In mijn online Instagram cursus, de "Ondernemers Insta Boost", leer ik je alles wat met Instagram te maken heeft. Na het volgen van deze 1-op-1 training, weet jij precies hoe je je zakelijke Instagram account kunt optimaliseren, en het meest uit je online zichtbaarheid kunt halen.

Rietta

Voordelen van werken met een virtual assistant

Samenwerken met mij heeft diverse voordelen:

  • Door werk uit handen te geven, heb jij meer tijd om je te richten op jouw onderneming en cliënten;
  • Je betaalt alleen de uren die daadwerkelijk gewerkt worden;
  • Je bespaart op operationele kosten, want ik heb mijn eigen werkplek en laptop;
  • Omdat ik niet in vaste dienst ben, bespaar je onder andere op hoge salariskosten (maar ook op pensioen, ziektegeld en reiskosten);
  • Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied;
  • Heb jij een piek qua werkzaamheden in jouw onderneming of een bijzonder project waarin je hulp nodig hebt, ik ben flexibel beschikbaar dus kan meebewegen met jouw behoefte.
Rietta