Dé Instagram cursus

Instagram is voor ieder bedrijf tegenwoordig onmisbaar. Maar het is hard werken om online zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf. Misschien ben je een startend ondernemer, en heb je weinig tot geen ervaring met Instagram. Of ben je een ervaren ondernemer, die het beheren van een zakelijk Instagram account vooral als ingewikkeld ziet. Ik kan je helpen! In mijn online Instagram cursus, de "Ondernemers Insta Boost", leer ik je alles wat met Instagram te maken heeft. Na het volgen van deze 1-op-1 training, weet jij precies hoe je je zakelijke Instagram account kunt optimaliseren, en het meest uit je online zichtbaarheid kunt halen. Neem contact op en plan jouw cursus in.

Wat is een Instagram cursus

Instagram heeft wereldwijd meer dan 1.5 miljard gebruikers, en in Nederland ligt dat getal rond de 5.6 miljoen. Daar ligt een grote kans voor alle ondernemers. Maar opvallen tussen die andere 5.6 miljoen accounts in Nederland is natuurlijk niet gemakkelijk. De "Ondernemers Insta Boost", helpt ondernemers bij het zichtbaar maken en het optimaliseren van hun zakelijke Instagram account. Tijdens de ongeveer twee uur durende Instagram cursus leer ik je alles over onder andere Instagram Stories, de statistieken, het inplannen van berichten en het gebruik van hashtags. Voor een investering van slechts €99,- (excl. BTW) ben jij er klaar voor om met je onderneming Instagram effectief in te zetten.

Instagram cursus van Variëtta

Mijn naam is Riëtta, en ik heb een cursus ontwikkeld op jou optimaal te informeren over social media marketing via mijn werkzaamheden. Toen ik steeds vaker ondernemers tegenkwam die moeite leken te hebben met Instagram, heb ik de "Ondernemers Insta Boost" ontworpen. Een 1-op-1 Instagram training, waarin ik je help de zichtbaarheid van je bedrijf online te vergroten, op een wijze die bij jou past. Hiermee leer je in 2 uur alles wat je nodig hebt om jouw Instagram succesvol op te zetten.

Meld je nu aan voor de Instagram cursus. Plan hem hier in.

Instagram cursus

Waar ik je nog meer bij kan helpen

Naast de "Ondernemers Insta Boost", kun je mij ook inschakelen voor andere Social media marketing diensten binnen je bedrijf. Als virtueel assistent kan ik je bijvoorbeeld goed helpen bij het schrijven van nieuwsbrieven, blog teksten of social media teksten. Daarnaast kun je mij ook je website laten maken, of kan ik je helpen bij het aanpassen van je bestaande website. Staat hier niet de job bij waar je naar opzoek bent? Neem dan gerust contact met me op, en dan bespreken we de mogelijkheden.