Contentcreatie en E-books

Rietta

Contentcreatie

Als bedrijf heb je een huisstijl en wil je al jouw uitingen, zowel online als in drukwerk, in die stijl naar buiten brengen. Denk hierbij ook aan nieuwsbrieven, Social Media Posts maar ook aan flyers en folders.

Ik combineer mijn creativiteit graag met jouw huisstijl, jouw logo en jouw lettertypes om iets echt bijzonders en moois te maken!

Laten we samen bespreken wat jouw wensen zijn en wat ik voor jou kan betekenen!

E-books

Je hebt een nieuwe training of masterclass uitgeschreven en wilt deze content professioneel aanbieden aan jouw klanten en cursisten. Een E-book, die ook nog eens invulbaar is, is hiervoor perfect! Maar ja, hoe doe je dat en hoe maak je dat?

Laat mij jou die stress uit handen nemen. Jij levert de teksten, jouw huisstijl kleuren, de gewenste lettertypes en eventueel beeldmateriaal en ik maak een schitterend E-book voor jou!

Weggever_Variëtta