Ik schreef een blog voor VA school!

Hanneke plaatste zaterdagavond een oproepje in haar Facebookgroep “Een succesvolle business als virtual assistant” dat ze weer een van haar briljante ideetjes had. Een Insta-takeover voor de hele week! Dat leek me wel wat, dus ik gaf mij hiervoor op. Zondagochtend Hanneke op de app, vol enthousiasme dat ze het leuk zou vinden als ik de Instagram account van VA School voor een week voor mij rekening zou nemen. Na het regelen van het een en ander kon ik los vanaf maandagochtend! Ik heb de volgers van VA school meegenomen in mijn werkweek, verschillende vragen beantwoord en dat was superleuk! Hanneke vroeg me of mijn Insta-verhaal omgezet mocht worden naar een blog, nou dat vind ik een supertof idee, maar dan doe ik het wel graag zelf. Mijn business, mijn leven, mijn verhaal. Toch?

Wil je mijn hele blog lezen? Klik dan hier!

Loop jij nu al tijdje met het idee rond om jouw eigen VA-business te starten? Maar twijfel je nog? Misschien is de ‘VA iets voor mij’ oriëntatieweek’* iets voor jou! Je ontdekt in één week of het werken als virtual assistant bij jou past en het is ook nog eens ontzettend leuk en gezellig!

De kosten van deze oriëntatieweek zijn € 47 maar met de kortingscode VIVM30 betaal je maar € 17! Schrijf je in via deze link*.

De ‘VA iets voor mij’ oriëntatieweek’ vindt meerdere keren per jaar plaats maar je kunt ook kiezen voor de ‘On Demand’ versie. Zo hoef je niet te wachten en kun je meteen aan de slag met deze toffe oriëntatie!

Ik schreef trouwens al eerder een blog over wat een Virtual Assistant nu eigenlijk is en wat zij doet, deze blog kun je hier lezen.

* Dit betreft een affiliatelink.

Laat een reactie achter