Persoonlijke blogs in opdracht schrijven, een vak apart.

Toen Janet van Gelukkiggroots mij vroeg te gaan bloggen, moest ik wel even slikken. Ik schrijf wel. Blogs ook. Maar échte blogs die geplaatst worden een website die niet van mij is? En ook soort van persoonlijk zijn? Pfoeh, dat is toch wel een ander verhaal.

Maar ik hou van een uitdaging en ik ben deze dus ook aangegaan. Ik heb 2 blogs geschreven. En herschreven. Met hulp van Janet. Want random-achter-elkaar-door-rammelen daar ben ik heel goed in, maar dat het ook nog een kop en een staart heeft en ook nog begrijpelijk is? Dat is toch wel anders.

Woensdag 28 oktober heb ik mijn eerste blog ‘Praat je ook zo tegen jouw beste vriendin?‘ gepost op de website van Janet. En afgelopen woensdag de tweede ‘Waarom wil ik altijd iedereen pleasen?‘. Ga je er eens een kijkje nemen? Ik hoor graag wat je ervan vindt!