Ik ben geslaagd!!

Wat een avontuur is VA-school. Een ontdekkingsreis naar jezelf. Naar jouw eigen normen en waarden. Naar wat je zelf echt wil en hoe je dat zou willen. Nadenken, dagdromen, maar ook doelen op papier zetten. Nadenken over alle facetten van jouw leven en jouw bedrijf.

In november 2019 ben ik gestart met de opleiding met een kick-off met een groep leuke en enthousiaste meiden. Vol energie ging ik dag na dag, week na week aan de slag met de modules. De ene module ging wat vlotter dan de andere module, maar ik had er aardig vaart in.

In december ging ik al naar de Kamer van Koophandel om Variëtta in te laten schrijven en per 1 januari 2020 bestaat Variëtta dan ook officieel. Ik ben ondernemer. Bijzonder!

Op 17 januari is de tweede live dag van VA-school waar we het hebben over sympathiek verkopen. Het is weer een ontzettend leuke en inspirerende dag en vol energie kom ik thuis. Wat is dit toch ontzettend gaaf!

Op een bepaald moment stagneerde het een beetje. Ik bleef hangen. Afmaken van opdrachten waar ik geen deadline voor heb (of voel) vind ik lastig. Ik start veel liever met iets nieuws. Dankzij de coachcalls met Hanneke Wessel blijf ik wel op de goede weg, wissel ik een keer of wat doelgroep en ideale klant en wordt het steeds meer duidelijk waar ik blij van word. Social Media. En dan voornamelijk ondernemers die hun eerste stappen op Instagram willen zetten daarmee helpen.

Zo ontwikkelde ik mijn 1-op-1 training, een e-book (die je kunt vinden op mijn gratis pagina) en heb ik me nog meer verdiept in Instagram en meerdere cursussen gevolgd.

Door al deze ontwikkelingen kwam het afronden van mijn opleiding een beetje op de achtergrond te staan. Maar door de eindsprint sessies met VA-school en het stellen van een deadline voor het inleveren van mijn eindopdracht kon ik toch die laatste puntjes op de i zetten! Dinsdag 7 april heb ik mijn opdracht in kunnen leveren! Wat een lucht gaf dat!

En vandaag, donderdag 16 april, kreeg ik die verlossende mail van Hanneke. Een ontzettend lieve mail (ik moest er even en traantje of wat van wegpinken) want ik ben GESLAAGD!!

En dat vond ik een mooie gelegenheid voor een blog. Mijn verhaal. Mijn verhaal over Variëtta. Wat pas net in de startblokken staat! Ik heb er zin in! En ondanks dat we nu in een bijzondere periode zitten, ben ik heel positief voor de toekomst! Variëtta is here to stay!